Vinde programe Premium (High Ticket), obține clienți oricând vrei și condu-ți afacerea după indicatori de performanta

Premium Marketing este un program de mentorat (ghidat pas cu pas) care iți arată cum să faci clienții să vina către tine în loc să te tii tu după ei, să implementezi un sistem predictibil și profitabil pentru a caștiga +10.000 euro în 3 luni prin Marketing Organic, fara reclame platite pe facebook

Experiență în Coaching din 2012
Predare cursuri din 2016
CEO Agenție Marketing din 2018

+10 milioane Dolari generate de clienții internaționali
+1 milion Euro generați de clienții din România

Pentru cine este programul

Premium Marketing este pentru tine daca ești Consultant, Coach, Trainer, Freelancer, Personal Trainer sau Expert într-un domeniu care are o afacere sau acum vrea sa inceapa. Este necesar să fii bun într-un domeniu și pasionat. Daca ești aceasta persoana, probabil că întâmpini dificultăți în a vinde produse High Ticket, să obții clienți constant și să iți conduci afacerea după indicatori de performanta pentru a obține profit.

Pe scurt

Programul Premium Marketing este un ghid personalizat pentru 90 de zile în care lucram cu tine Live, Saptamanal pe partea de Marketing, Vânzări si Mindset.

Ce te ajutam sa obtii in 3 luni

👉 Să creezi o oferta High Ticket pe care clienții tai și-o doresc foarte mult.

👉 Să obții primii tăi clienți în mod organic, fară să plătești reclame pe facebook pentru a-ți recupera rapid investiția în prima luna.

👉 Să transformi persoanele care nu te cunosc în clienți printr-un apel telefonic.

👉 Să construiești un sistem de achiziție a clienților care îi transforma din "rece" în "clienți" într-o săptămână sau mai rapid.

👉 Să rulezi reclame pe facebook profitabile, daca alegi sa faci asta

👉 Să iți conduci afacerea folosind sisteme și proceduri de lucru prin care monitorizezi indicatori de performanță pentru a fi predictibilă, consistentă și foarte profitabilă.Cum functioneaza

În programul Premium Marketing primești tot ce ai nevoie pentru a invata cum sa incepi o afacere de coaching profitabila bazata pe cifre.

În acest program ești Mentorat și ai acces la sistemele și procedurile de lucru pe care noi le folosim, analizam starea actuala a afacerii tale și stabilim care este cea mai scurta cale pentru a obține rezultatele dorite.

Ne asiguram că prin acest program de mentorat tu vei pleca la drum din prima zi cu un plan clar de acțiune și în final vei avea succes.

*Scopul principal este sa te ghidam de la 0 la primii tai 10.000 euro din afacerea ta de coaching folosind marketing organic pe facebook si instagram.

Ce contine oferta noastra

 • Construim infrastructura pentru Marketing Organic - practic inveti cum sa faci marketing organic
 • ​Construim o audienta cu potentiali clienti High Ticket - inveti cum sa faci clientii sa vina catre tine
 • ​Construim infrastructura pentru Vanzari, CRM si Follow-up - inveti cum sa vorbesti cu clietnii atat prin mesaje cat si la telefon
 • ​Acces la strategiile de Messenger si scripturi pentru a programa apeluri - primesti modele si fise delicru pe care sa le folosesti 
 • ​Acces la strategiile Vanzari si Marketing Organic  - ghidare pas cu pas pentru a face conversia de la un potential client la un un client care te plateste
 • ​Acces la Sistemul si Procesul de inscriere a noilor clienti si livrare a serviciului tau - te ajutam sa iti creezi propriul sistem de lucru cu cleintii tai
 • ​Apeluri saptamanale de Mentorat pe Zoom. Marketing, Vanzari, Mindset si Automatizari - suntem alaturi de tine, trebuie doar sa vii in sesiunile de zoom si sa aplici. Niciodata nu pleci din Zoom fara claritate si pasi clari de actiune!
 • ​Suport Funnel/website/pagina de prezentare gata de actiune - fara sa ai nevoie de cunostinte IT 
 • ​Suport implementare email marketing si automatizari (dupa ce incepi sa folosesti funnels/website)
 • ​Suport nelimitat pe whatsapp/telegram 24/7
 • ​Suport pentru a rula reclame pe facebook 

Cum e structurat programul

 • Un apel 1-1 privat cu Angel Rodian pentru crearea planului de actiune pentru 90 de zile. Analizam afacerea ta, stabilim obiective si gasim solutii pentru obstacolele tale pe care sa le depasesti cat mai rapid.
 • ​2 Apeluri saptamanale de intrebari si raspunsuri pe Live Zoom. Poti participa si intreba live pentru a primi raspunsuri practice pe care le poti aplica imediat.
 • ​Apeluri saptamanale pentru responsabilizare si verificare a actiunilor (ne asiguram ca totul decurge conform planului, nu esti singur), 
 • ​Coaching zilnic in grup privat.
 • ​Platforma de Cursuri Online. Module de training video inregistrate cu instructiuni pas-cu-pas si fise PDF. Nici un detaliu nu lipseste. Poti accesa contul tau oricand de pe telefon, tableta sau calculator.

Cum incepi ?

Daca ești un expert, coach, consultant, trainer, freelancer sau personal trainer și ești interesat să crești, să vinzi produse high ticket (PREMIUM), să obții clienți în mod predictibil și să iți dezvolți afacerea pe baza indicatorilor de performanta folosind sisteme și proceduri de lucru....

Programează un apel folosind calendarul de mai jos și ne întâlnim pe Zoom sau Whatsapp să vedem daca Programul NexT Level este potrivit pentru tine. Daca ai întrebări sau nu gasesti loc... trimite email la info@angelrodian.comIata cateva rezultate ale noilor cursanti:

Vei fi tu urmatorul cursant care primeste una din Diplome?

Ionut +500 Clienti

Adi +400 Clienti

Remus +500 Clienti

Florin +400 Clienti

Alexandra +100 Clienti

Lore +350 Clienti

Claudiu +75 Clienti

Daniel +100 Clienti

Petrisor +150 Clienti

Andrei +150 Clienti

Dorian +150 Clienti

Adi +350 Clienti

Angel Rodian  |   Copyright ©2022   |   All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com