Training Gratuit cu durata 20 minute

Cum sa castigi peste 2000 euro lunar

fara sa ai propria afacere

Abilitatea de a vinde programe Premium de Coaching, Cursuri sau Consultanta este o varianta buna pentru castiga bani multi, online, inclusiv pe timp de criza.

Acest program este pentru tine daca:

  • Ai +18 ani si vrei sa ai o cariera in vanzari premium
  • Iti doresti un job real (nu "oportunitati")
  • Iti doresti sa lucrezi 100% Online de pe telefon si laptop
  • Esti sociabil si poti face conversatii sau vrei sa inveti asta
  • Vrei sa lucrezi pentru alt Business ca si angajat bine platit sau pe comision din vanzari si sa castigi mai mult decat majoritatea antreprenorilor.

Vezi un Training de 20 minute

in care explic cum functioneaza

Nu implica nici un cost sa vezi acest video.

Imediat dupa inscriere vei primi un email cu un scurt training si un formular de Google.

Ce face un Coordonator de Vanzari Online?

Un Coordonator de Vanzari Online comunica cu potentialii clienti ai unui business prin mesaje pe social media, stabileste sau programeaza apeluri si in functie de experienta poate inclusiv face vanzarea programelor sau produselor premium la telefon.

Trebuie sa ma inscriu intr-o "Companie" sau "MLM"?

NUUU! Lucram direct cu afaceri care vand produse sau programe de mare valoare si este necesara o persoana care sa tina legatura cu potentiali clienti sa ofere informatiile necesare pentru a conduce spre vanzare prin mesaje sau apel.

Ce trebuie sa fac in continuare?

1

Vezi video si afla ce face un Coordonator de Vanzari. Nu implica nici un cost si te poti dezabona oricand...

2

Verifica email-ul. Primesti un formular de google cu cateva intrebari sa te cunoastem mai bine...

3

Dupa ce primim formularul de la tine, il analizam...

4

Te contactam la telefon, 10 minute... in care vorbim despre tine si experienta ta in vanzari

Cine sunt si de ce fac aceste cursuri:

Angel Rodian

Antreprenor din 2009

Coach din 2012

Formator Cursuri din 2016

Consultant Marketing din 2018

Hey salut si bine te-am gasit! De cand am inceput prima afacere am inteles ca poti fi oricat de bun in ceea ce faci... dar daca nu stii sa vinzi nu primesti bani :))

Asa am ajuns sa ma chinui ani la rand pana am decis sa ma perfectionez in vanzari pentru a face incasari mai multe si mai mari.

Pe langa vanzari ajut Coaches si Consultantii sa faca Marketing, sa obtina mai multi potentiali clienti si asta merge foarte bine si avem mare nevoie de persoane care sa ne ajute cu partea de vanzare. De aici si aceasta nevoie mare si urgenta de Coordonatori de Vanzari Online.

Cautam persoane ambitioase si sociabile care isi doresc sa lucreze de pe telefon si laptop astfel incat sa ofere informatiile solicitate de catre potentialii clienti.

Daca esti interesat/a sa aflii mai multe, inscrie-te si iti trimit un video de aprox 20 minute in care iti explic ce facem si cum functioneaza.

La finalul video-ului poti sa pleci cu o noua idee despre cum sa lucrezi online si sa faci asta pe cont propriu, sau poti aplica pe formularul de google pentru a invata cum sa devii un profesionist in vanzarile online.

Te salut!
- Angel

Angel Rodian sau angelrodian.com nu poate și nu oferă nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre.


Nimic din această pagină, niciunul dintre site-urile noastre web sau niciunul dintre conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun sfat juridic, medical, fiscal sau de altă natură profesională. Orice numere financiare la care se face referire aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt doar ilustrative ale conceptelor și nu trebuie considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Fiți precaut și consultați-vă întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesionist înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau de afacerea sau finanțele dvs. Numai dvs. sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment și sub nicio circumstanță.


Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.