Despre noi... Cine suntem si ce facem 🤗

Hey salut 👋 si bine ai venit pe pagina noastra!


Ma bucur foarte mult ca esti aici si sper sa gasesti toate materialele de care ai nevoie pentru a-ti incepe si dezvolta propria afacere de Coaching, Consultanta sau Cursuri Online.


Eu sunt Angel Rodian, si impreuna cu sotia mea Karina, am inceput drumul in antreprenoriat pentru a face ceea ce ne place si a trai full time din asta.


Amandoi am urmat multiple cursuri sau academii pentru formare si specializare. De la Diplome de Specializare, Diplome Acreditate si de Calificare.


Am inceput prin sport... de la Antrenor de fitness la Nutritionist, la Formator de cursuri si Evaluator... ca in prezent sa ii invat si pe alti pasionati de sport si stil de viata sanatos cum sa faca la fel.


Acum predau la nivel de Romania, sunt unul din cei 3 profesori. Pe langa predat, mergem in diferite orase unde sustinem evaluarea pentru examen. Spun mergem pentru ca si Karina este Formator si Evaluator Acreditat de Minister si facem asta impreuna.Ok, super... asta e legat de sport... doar ca NISA de Coaching si Consultanta este mult mai larga si in ultimii 5 ani am ajutat persoane din diferite domenii sa inceapa de la 0 un program de coaching si sa faca primele vanzari.


Cred cu tarie ca experienta bate teoria si cred in fapte nu vorbe.


Pe scurt, am inceput sa fac coaching in fitness acum 10 ani in urma...

sunt peste 7 ani de cand predau cursuri si ajut persoanele sa inceapa o afacere din pasiunea lor...

de mai bine de 5 ani detin o agentie de marketing unde facem reclame si website-uri...

si am lucrat cu peste 600 de antreprenori si firme.


Facem ceea ce ne place, predam ceea ce functioneaza.


Conceptul meu de "Coach" de succes inseamna o persoana care preda din experienta, a avut rezultate foarte bune si are darul de a explica cum a facut pentru a reusi.


Asta am cautat atunci cand am facut sport de performanta, si am castigat un total de 25 cupe si medalii in mai multe tari din europa...

Asta am cautat cand am inceput sa imi dezvolt afacerea si mi-am dorit o persoana de la care sa invat marketing ... iar Karina a facut la fel, specializandu-se pe Vanzari.Ce facem mai exact ?


Ajutam antreprenorii sa vanda, ei castiga mai mult... sunt multumiti si ne platesc si pe noi.


Da, asta facem, asa castigam bani online. Nu ne ocupam cu "oportunitati" sau alte smecherii de genul.


Pur si simplu lucram cu afaceri reale, care vand produse sau servicii si facem Promovare, iar dupa caz ajutam departamentul de vanzari sa isi imbunatateasca rata de conversie. Adica sa vanda mai mult 😃.

Ce servicii Oferim

Promovare Online

Marketing


  • Stabilirea Nisei si a Avatarului de Client
  • Crearea Ofertelor Premium
  • Branding si Cresterea Vizibilitatii Online
  • Consultanta Marketing si Mentorat
  • Creare Website si Reclame

Cresterea incasarilor

Avem 2 departamente:


  • Cursuri pentru Angajati
  • Cursuri pentru Antreprenori
  • Mentorat pentru Antreprenori
  • Dezvoltarea echipelor de Vanzari
  • Sisteme si Proceduri de lucru


Angel Rodian sau angelrodian.com nu poate și nu oferă nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre.


Nimic din această pagină, niciunul dintre site-urile noastre web sau niciunul dintre conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun sfat juridic, medical, fiscal sau de altă natură profesională. Orice numere financiare la care se face referire aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt doar ilustrative ale conceptelor și nu trebuie considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Fiți precaut și consultați-vă întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesionist înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau de afacerea sau finanțele dvs. Numai dvs. sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment și sub nicio circumstanță.


Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.