CÂȘTIGURI ȘI REZULTATE DIN VENITURI

Nu credem în programele „îmbogățește-te rapid” - doar în muncă asiduă, adăugând valoare, construind o carieră reală și profesională și servind pe alții cu excelență și constanță.


Programele noastre sunt menite să vă ajute să împărtășiți mesajul dvs. cu un public mai larg și să faceți o diferență în lume în timp ce creșteți marca personală.


Programele noastre necesită multă muncă și disciplină la fel ca orice efort demn sau un program de educație profesională continuă.


Vă rugăm să nu vă înscrieți în programele noastre dacă credeți în mitul sau ideologia „bani pentru nimic, îmbogățește rapid”; dorim doar persoane serioase dedicate dezvoltării profesionale reale, care doresc să adauge valoare și să avanseze umanitatea.


Așa cum prevede legea, nu putem și nu facem nicio garanție cu privire la capacitatea dvs. de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre. Nu vă cunoaștem și, în plus, rezultatele dvs. în viață depind de dvs.. De acord? Vrem doar să ajutăm dând conținut, direcție și strategii grozave.


Ceea ce vă putem garanta este satisfacția dvs.; vă oferim o garanție de satisfacție 100% de 14 de zile pentru produsele noastre digitale și un drept de 3 zile de a anula programele noastre de coaching, așa că dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv cu calitatea pregătirii noastre, cereți banii înapoi. Trebuie să știți că toate produsele și serviciile companiei noastre au doar scopuri educaționale și informaționale. Nimic din această pagină, de pe oricare dintre site-urile noastre web sau din conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a veniturilor viitoare și nu oferim niciun sfat legal, medical, fiscal sau de altă natură. Orice numere financiare menționate aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt ilustrative doar pentru concepte și nu ar trebui considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Luarea deciziilor pe baza oricăror informații prezentate în produsele, evenimentele, serviciile sau site-ul nostru web, trebuie luată numai cu cunoștința că puteți suferi riscuri sau pierderi la fel ca orice efort antreprenorial.


Aveți precauție și consultați întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesional înainte de a acționa asupra acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau a afacerii sau a finanțelor. Voi singuri sunteți răspunzători și răspundeți de deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne răspundeți pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment, în nicio circumstanță.


Nu credeți că sunteți garantat să câștigați bani cu ușurință sau deloc, consultați profesioniști înainte de a începe / opera în afaceri, înțelegeți că există riscul de a fi antreprenor, etc. - dar considerăm că transparența este importantă și ne păstrăm noi înșine (și dvs.) la un standard incredibil de ridicat de integritate. Acesta este motivul pentru care ne punem și responsabilitățile în toate paginile noastre, de ce vă oferim informațiile noastre de contact pentru orice întrebare și de ce vă oferim o garanție de satisfacție 100%.


angelrodian.com 2018+ Toate Drepturile Rezervate


Contact: +40725746479 sau info@angelrodian.com

Powered by