Vinde programe Premium (High Ticket), obține clienți oricând vrei

și condu-ți afacerea după indicatori de performanta

Premium Marketing este un program de mentorat (ghidat pas cu pas) care iți arată cum să faci clienții

să vina către tine în loc să te tii tu după ei, să implementezi un sistem predictibil și profitabil

pentru a caștiga +10.000 euro în 3 luni incepand cu Marketing Organic

Experiență în Coaching din 2012

Predare cursuri din 2016

CEO Agenție Marketing din 2018

+12 milioane EUR generate de clienți

Pentru cine este programul


Premium Marketing este pentru tine daca ești Consultant, Coach, Trainer, Freelancer, Personal Trainer sau Expert într-un domeniu care are o afacere sau acum vrea sa inceapa. Este necesar să fii bun într-un domeniu și pasionat. Daca ești aceasta persoana, probabil că întâmpini dificultăți în a vinde produse High Ticket, să obții clienți constant și să iți conduci afacerea după indicatori de performanta pentru a obține profit.

Pe scurt


Programul Premium Marketing este un ghid personalizat în care lucram cu tine Live, Saptamanal pe partea de Marketing, Vânzări si Mindset.

Ce te ajutam sa obtii


👉 Să creezi o oferta Premium pe care clienții tai și-o doresc foarte mult.


👉 Să obții primii tăi clienți în mod organic, fară să plătești reclame pe facebook pentru a-ți recupera rapid investiția în prima luna.


👉 Să transformi persoanele care nu te cunosc în clienți printr-un apel telefonic.


👉 Să construiești un sistem de achiziție a clienților care îi transforma din "rece" în "clienți" într-o săptămână sau mai rapid.


👉 Să rulezi reclame pe facebook profitabile, daca alegi sa faci asta


👉 Să iți conduci afacerea folosind sisteme și proceduri de lucru prin care monitorizezi indicatori de performanță pentru a fi predictibilă, consistentă și foarte profitabilă.


Pret: Abonament lunar 2500 lei

Pentru inscriere programeaza un APEL cu Angel Rodian.

Oferim GARANTIA REZULTATELOR si incepem sa lucram impreuna doar daca intelegem ce afacere ai si ce iti doresti sa obtii.


Cum functioneaza


În programul Premium Marketing primești tot ce ai nevoie pentru a invata cum sa incepi o afacere de coaching profitabila bazata pe cifre.


În acest program ești Mentorat și ai acces la sistemele și procedurile de lucru pe care noi le folosim, analizam starea actuala a afacerii tale și stabilim care este cea mai scurta cale pentru a obține rezultatele dorite.


Ne asiguram că prin acest program de mentorat tu vei pleca la drum din prima zi cu un plan clar de acțiune și în final vei avea succes.


*Scopul principal este sa te ghidam de la 0 la primii tai 10.000 euro din afacerea ta de coaching folosind marketing organic pe facebook si instagram.Ce contine oferta noastra


Construim sistemul pentru Marketing Organic - practic inveti cum sa faci marketing organic pe Facebook


​Construim o audienta cu potentiali clienti Premium - inveti cum sa faci clientii sa vina catre tine


​Construim infrastructura pentru Vanzari, CRM si Follow-up - inveti cum sa vorbesti cu clientii atat prin mesaje cat si la telefon


​Acces la strategiile de Messenger si scripturi pentru a programa apeluri - primesti modele si fise de lucru pe care sa le folosesti


​Acces la strategiile Vanzari si Marketing Organic - ghidare pas cu pas pentru a face conversia de la un potential client la un un client care te plateste


​Acces la Sistemul si Procesul de inscriere a noilor clienti si livrare a serviciului tau - te ajutam sa iti creezi propriul sistem de lucru cu clientii tai


​Apeluri saptamanale de Mentorat pe Zoom. Marketing, Vanzari, Mindset si Automatizari - suntem alaturi de tine, trebuie doar sa vii in sesiunile de zoom si sa aplici. Niciodata nu pleci din Zoom fara claritate si pasi clari de actiune!


Suport Funnel/website/pagina de prezentare gata de actiune - fara sa ai nevoie de cunostinte IT


​Suport implementare email marketing si automatizari (dupa ce incepi sa folosesti funnels/website)


​Suport zilnic pe whatsapp 24/7


​Suport pentru a rula reclameCum e structurat programul


Un apel 1-1 privat cu Angel Rodian pentru crearea planului de actiune pentru 90 de zile. Analizam afacerea ta, stabilim obiective si gasim solutii pentru obstacolele tale pe care sa le depasesti cat mai rapid.


​2 Apeluri saptamanale de intrebari si raspunsuri pe Live Zoom. Poti participa si intreba live pentru a primi raspunsuri practice pe care le poti aplica imediat.


​Apeluri saptamanale pentru responsabilizare si verificare a actiunilor (ne asiguram ca totul decurge conform planului, nu esti singur), Coaching zilnic in grup privat.


​Platforma de Cursuri Online. Module de training video inregistrate cu instructiuni pas-cu-pas si fise PDF. Nici un detaliu nu lipseste. Poti accesa contul tau oricand de pe telefon, tableta sau calculator.Cum incepi ?


Daca ești un expert, coach, consultant, trainer, freelancer sau personal trainer și ești interesat să crești, să vinzi produse high ticket (PREMIUM), să obții clienți în mod predictibil și să iți dezvolți afacerea pe baza indicatorilor de performanta folosind sisteme și proceduri de lucru....


Programează un apel folosind calendarul de mai jos și ne întâlnim pe Zoom sau Whatsapp să vedem daca Programul Premium Marketing este potrivit pentru tine. Daca ai întrebări sau nu gasesti loc... trimite email la info@angelrodian.com


Pret: Abonament lunar 2500 lei

Pentru inscriere programeaza un APEL cu Angel Rodian.

Oferim GARANTIA REZULTATELOR si incepem sa lucram impreuna doar daca intelegem ce afacere ai si ce iti doresti sa obtii.

Iata cateva din rezultatele cursantilor:

6000 Lei

+150 clienti

Cand un cursant obtine super rezultate, primeste o diploma precum acesti Coachi:

+500 Clienti

+500 Clienti

+350 Clienti

+400 Clienti

+350 Clienti

+400 Clienti

+150 Clienti

+150 Clienti

+100 Clienti

+100 Clienti

+150 Clienti

+75 Clienti

Inca cateva testimoniale

Pret: Abonament lunar 2500 lei

Pentru inscriere programeaza un APEL cu Angel Rodian.

Oferim GARANTIA REZULTATELOR si incepem sa lucram impreuna doar daca intelegem ce afacere ai si ce iti doresti sa obtii.


Angel Rodian sau angelrodian.com nu poate și nu oferă nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre.


Nimic din această pagină, niciunul dintre site-urile noastre web sau niciunul dintre conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun sfat juridic, medical, fiscal sau de altă natură profesională. Orice numere financiare la care se face referire aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt doar ilustrative ale conceptelor și nu trebuie considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Fiți precaut și consultați-vă întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesionist înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau de afacerea sau finanțele dvs. Numai dvs. sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment și sub nicio circumstanță.


Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.