Coaching Business Mastermind

- durata 1 an -

Mastermind este un grup pentru Coaches/ Traineri si Consultanti care colaboreaza

cu obiectivul de a-si mari vanzarile si imbunatati rezultatele cu clientii...

fara sa se streseze mai mult si pentru a avea o viata fericita

Ce te ajutam sa imbunatatesti:


👉 Principalul obiectiv este cresterea profitului.

👉 Rezultate mai bune cu clientii astfel incat sa fie multumiti.

👉 Iti simplifici lucrurile pentru a avea o viata fericita.

Ce obtii cand vii in Mastermind


Te ajutam sa treci de la statultul de "angajat in afacerea ta" adica tu le faci pe toate... la a deveni Proprietar de Afacere, sa delegi partea de Marketing, sa ai o echipa interna de vanzari, iar tu sa te ocupi de clientii tai si dezvoltatea afacerii.


Infrastructura Operationala:

1. Facem impreuna Oferta Ta Premium sau creeam noi Programe

2. Facem impreuna Website-ul tau, sau Funnels

3. Facem impreuna Reclame

4. Facem impreuna Recrutari si Angajari pentru Echipa ta de Vanzari

5. Facem impreuna Sistemul de Operare zilnica pentru angajati

Cum este structura de suport


-Un apel 1-1 privat cu Angel Rodian la inscriere pentru evaluare si planificare.


​-Un apel trimestrial 1-1 de Business pentru crearea planului de actiune. Analizam afacerea ta, stabilim obiective si gasim solutii pentru obstacolele tale actuale pentru a creste rapid incasarile pe termen scurt, mediu si lung


​-Noul model de business cu ghidare si explicatii video pentru a trece re 100.000 euro/an cu maximul de profit si fericit.


-2 apeluri saptamanale cu intrebari si raspunsuri pe zoom cu Angel Rodian


​-1 apel de 2 ore saptamanal pe teme de Vanzari si Mindset pe zoom cu Karina Rodian


-Access saptamanal la apeluri 1-1 in privat cu Angel(Marketing, Operatiuni, Planificare) sau Karina (Vanzari si Mindset) la alegere in functie de nevoie


​-1 apel de 1h saptamanal de Coaching si Training pe zoom cu echipa ta de vanzari


​-Curs video personalizat pentru echipa ta de vanzari


-Comunitate de antreprenori din domeniul Coaching, Training, Consultanta. Noi oportunitati de colaborare si crestere.


​-4 evenimente Live in fiecare an unde venim cu actualizari, ce functioneaza cel mai bine si cum se poate implementa. 2 evenimente in persoana si 2 online. Toate evenimentele sunt inregistrate, nu pierzi nimic daca lipsesti.

Cat Costa?


Oferim posibilitatea de a plati cate 1.000 euro/ luna.


Oferim si un discount pentru antreprenorii care iau decizia de a plati integral un an. In acest caz costa 12.000 euro 9.800 euro.

Cum incepi ?


Daca ești un expert, coach, consultant sau trainer si vrei sa faci parte dintr-un cerc restrans de persoane cu aceleasi obiective, care colaboreaza, se dezvolta si isi cresc vanzarile...

Trimite un email la info@angelrodian.com cu textul "Vreau detalii Mastermind" si am sa iti raspund eu personal (Angel).

Ajutăm Coaches, Traineri și Consultanții să-și dezvolte o afacere de peste 100.000 euro/an, să aibe clienți mulțumiți, o echipa de vanzari online și rezultate foarte bune pentru a avea o viata fericita in timp ce dezvolta un business din pasiune


Angel Rodian sau angelrodian.com nu poate și nu oferă nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre.


Nimic din această pagină, niciunul dintre site-urile noastre web sau niciunul dintre conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun sfat juridic, medical, fiscal sau de altă natură profesională. Orice numere financiare la care se face referire aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt doar ilustrative ale conceptelor și nu trebuie considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Fiți precaut și consultați-vă întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesionist înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau de afacerea sau finanțele dvs. Numai dvs. sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment și sub nicio circumstanță.


Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.