Contact

Alege varianta cea mai simpla pentru tine


Vorbim pe messenger? >Facebook<

Whatsapp/ telegram

trimite mesaj: +40725746479


scrie-mi: info@angelrodian.com

Plata prin transfer bancar


Date Firma: Zenoxis One SRL

CUI 39172192 | J35/1219/2018

Ceahlaului 13, Timis, Romania

Cont Bancar RON

BANCA: ALPHA BANK

IBAN: RO34BUCU1471304248492RON

Detalii plata: Nume si Numar de telefon

Cont Bancar EURO

BANCA: ALPHA BANK

IBAN: RO40BUCU1471304262711EUR

Detalii plata: Nume si Numar de telefon


Angel Rodian sau angelrodian.com nu poate și nu oferă nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre.


Nimic din această pagină, niciunul dintre site-urile noastre web sau niciunul dintre conținutul sau curriculumul nostru nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun sfat juridic, medical, fiscal sau de altă natură profesională. Orice numere financiare la care se face referire aici sau pe oricare dintre site-urile noastre sunt doar ilustrative ale conceptelor și nu trebuie considerate câștiguri medii, câștiguri exacte sau promisiuni pentru performanța reală sau viitoare. Fiți precaut și consultați-vă întotdeauna contabilul, avocatul sau consilierul profesionist înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricărei informații legate de o schimbare a stilului de viață sau de afacerea sau finanțele dvs. Numai dvs. sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele dvs. în viață, iar prin înregistrarea dvs. aici sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru deciziile, acțiunile sau rezultatele dvs., în orice moment și sub nicio circumstanță.


Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.